Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jobbjobb

ja nu sitter man här,med trötta fingrar,
försöker få ner något med ord
som bara blir till svammel
tiden tjuter i mitt öra
slår mitt huvud
med en enda röra
får inte mer ifrån mitt bröst
sov så gott,det är min tröst...




Fri vers av ninna
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 22:51



Bookmark and Share


  Markattan
Mmm, nattsömnen kan vara en stor tröst när dagen helt sugit musten ur en...
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna