Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det regnar svart snö på mina ögonlock

 

jag kan inte fånga

dina raka näsa

de smala läpparna

och törsten i dina ljusblå ögon

 

jag kan inte måla

dina höga kindben

eller smala haklinje

hur mycket färg jag än har

 

allt jag gör

är att skrapa och skära

mina knogar

och smala fingrar

 

tro mig

jag har försökt

 

allt jag får fram på duken

är det monster

 

du egentligen är

 

för jag kan inte mejsla ut ditt hjärta

och värma det i mina händer

 

det är för tungt

för kallt

 

och mina händer

alldeles

 

för små

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 711 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-18 00:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hjälplöshet som lockar fram beskyddaren i mig.
2008-01-18

  Michaela Dutius
Mycket mycket stark dikt som jag tar till mig!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower