För oss ensamma är nu helgbedrövelsen över. De tär inifrån, dessa helger.....
Jag har haft tur som fått en ny vän. Vi är ensamma av samma skäl. Och delar samma öde. Att ha mist vår stora kärlek i livet.
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För oss ensamma är nu helgbedrövelsen över. De tär inifrån, dessa helger.....
Jag har haft tur som fått en ny vän. Vi är ensamma av samma skäl. Och delar samma öde. Att ha mist vår stora kärlek i livet.



En stråle blid

I
det
totala
mörkret

sändes
mig
en stråle blid

Jag

v e t

att
vänskapen
ska rädda oss
från total isorlering

tack  t a c k   t  a  c  k   t   a   c   k


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2008-01-18 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP