Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergata av leenden



Längs stadens huvudstråk
vandrade denna förmiddag
tillräckligt många vakna änglar
i mänskoskepnader ~
 
glädjegnistor i januaridasket!

även de mest deprimerade
cyniska ~ i slentrian på fläcken
trampandes ~ fick en livsljuschock
DE MINUTERNA däruppe på stan ~

en vintergata av leenden.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-18 13:21



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Jag vill läsa Tankar På Rättspsyk 1 var kan måhända den finnas.
Hjälper du mig med det Johan Hallgren ?
2019-04-20

    Roger Runkar Ragnar
Beckomberga Europas största mentalsjukhus år 1935.
2000 patienter 800 anställda.

2019-03-03

    Roger Runkar Ragnar
Här noterarar nu läsandes, att jag levererat en sober kommentar : 2008-12 -04

Mvg:-


Dr Jimmy Johansson The 777
2019-03-03

  Janne
En glädjefylld
bra skriven dikt,
med många infallsvinklar
den berör mig.
2011-04-04

    leelee
Vita tänder i ett mörkt Januari-->vintergata av leenden. Vilken vacker bild!
2009-03-24

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2008-12-04

  Lia-Lej
Helt ljuvlig dikt!!
2008-11-11

  Vildaste
då finns det hopp ändå!
tack
2008-09-13

  glittertindra
leende änglar.. så fin text.. :)
2008-02-05

  Michaela Dutius
Oerhört fin text- änglar är vanligast i människogestalt och utan vingar...och vi behöver många vintergator av leenden!
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Då har du inte varit i Gävle.
Här släcks alla glädjegnistor snabbt.
2008-01-18

    Wewill
vackert och duktigt skrivet :D
2008-01-18

  Cris
Känns skönt och mkt fint med alla dessa vandrande änglar.
Det ska ´jag tänka på.. nu när det är disigt och mörkt jämt.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP