Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Sweetface...

Så många nätter jag satt här o väntade.
Det fanns dagar då jag inte kunde fortsätta.

Jag behöver ingen som räddar mig.
För jag har dig, du får mig att tro.

Jag kommer vara hos dig på natten, bara ropa mitt namn.
Jag kommer vara där, nära dina ögon.
Bara viska mitt namn.

Jag vill inte veta alla svar.
Vill inte förstå.

Vi föddes bara till att chansa.
Jag vet sanningen när jag håller din hand.

Jag kommer vara hos dig på natten, bara ropa mitt namn.
Jag kommer vara där, nära dina ögon.
Bara viska mitt namn....Sweetface.




Fri vers av Mysterica
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica