Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en totalkladd med fluminspiration där jag bara helt enkelt skrev ner vad jag tänkte på för stunden, men enjoy! ^-^


Oförklarlig

Som apelsiner med grädde är du

Oförklarlig

Och när vinden susar i mina fingertoppar

Och havets brus visslar i ditt hår

Känner jag dig

Mig

Och världen i ett skal

Som bryter sig loss

För alltid

Bubblan spricker

Och innuti är det hårt som sten

Finns du kvar...?




Nej




Fri vers av Caprice <3,
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 15:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Apelsiner med grädde...
Härligt!
Surt mot sött.
En smaksensation.

Det är annat det än när Mora Träsk sjöng: \"Han är som persikor med grädde på\" på 70-talet.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice <3,