Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i drömmar vandrar min själ


Agape

I väntan på sommarens varma vindar
vandrar min själ i drömmarnas skogar
under stjärnklar himmel

Tiden vet inga stigar 
hjärtat leder fötterna varsamt
Det ljuder toner här 
korparnas läten av vetskap

"För jorden jag är står inga stormar i vägen"


Mina ögon smeker natten och en strimma av månen
tänder den vilande kvinnan

Jag vill vakna under världens storhet och
dela den starkaste kärlek med

dig

 

Agape




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-18 21:36



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mycket vackert, jag förnimmer en sval doft av skog och längtar plötsligt så oerhört ut till närvaron där.. så påverkas jag av din dikt.
2008-01-18

  Söder
Drömskt vackert och så levande verkligt fina ord.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson