Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Votiv




jag gavs av Gud en gåva, jag…

Åh, där var natt och där var dag,
och där var sol och måne och
en gammal, sliten vadmalsrock,
arbetshandskar, och ett etui
med rymdens alla stjärnor i…

Åh, tack, för gåvan som jag fick,
förpackad i ett ögonblick!




Fri vers av forskaren
Läst 606 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-19 11:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart Bra!!!
2008-01-29

  Michaela Dutius
denna går rakt in i mig-gåvor- vad annat är väl livet
2008-01-24

  Carola Jeryd
Åh...den här påminner om något...konstigt...
Jag blev alldeles varm.
Votivgåvor kan man aldrig få för mycket av.
Kramiz
2008-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Votiv
kan vara motiv
för mycke
även ett litet stycke
och även ett så´nt
är gott, i mitt tycke
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

forskaren