Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Tystnad* ett begrepp som har många olika innebörder och nyanser men som alltid skapar en känsla av tomhet .


Prayer for the weekend

Och tiden fortsätter att
försvinna förbi
januari blir februari
och egentligen
sa du
när du såg ner på
hela världen från ditt eget
fluffiga moln
för du tyckte alltid att
världen var så mycket
mindre
utan dig
fast älskling
det är du som är mindre
utan världen
men det sa jag inte
för mina händer var väldigt mycket mindre
än dina

du sa iallfall att
minnen bara var fotografier
som bleknade bort
i för mycket solsken
och att man skulle låta dom vara ifred
så höll de längre
men jag höll inte med
jag
jag håller inte med
för alla minnena går på
repeat
i min hjärna
och dom försvinner inte
försvinner bara
när jag glömmer

och det regnade
överexponerade
kärlekar
från himlen
när mina fingrar
lättsamt rörde vid dina
torra ögonfransar
och vad
vad
ska jag säga
alla mina ord dök ner i pappret
och drunknade

mållös


otroende för
gud kastar småsten
och soldater på
folk som inte vill ha det
dom som behöver mer
mer mer
men inte av fel saker
jag tror inte
aldrig

men jag minns
ibland
när jag inte glömmer
och


minns du
när vi ramlade runt på malmös gator
till tonerna från the ark
då trodde jag
faktiskt
då var jag verkligen
prayer for the weekend
men Ola salo du
ljög
det räckte inte med att jag bara
ropade
ropade er och den natten tillbaka
för

allt är borta nu

och jag tror inte ens du minns

Fjärilar liljekyssar och
alldeles för mycket
smärtstillande
vinter månader som gör mig
alldeles
blank
jag blir yr jag
blir mållös
jag blir

prayer for the weekend


nästan




Fri vers av Jolly Roger
Läst 386 gånger
Publicerad 2008-02-07 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger