Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgearbete kan man inte springa ifrån, och förbli hel. I två år har jag sörjt min älskade, och gör det fortfarande, men sorgen ändrar skepnad hela tiden. Jag inser att det måste få ta den tid det tar. Tidspress biter inte på sorg.


Det får ta den tid det tar

Stress

biter inte

sorg

Man får

handskas

varsamt

med

sorgen

och låta

den få

ta den tid

den

behöver




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 14:57



Bookmark and Share


  * Ammi *
så sant så, det måste få ta den tid som behövs! mycket att berarbeta.
fint skrivet
2008-01-19

  Yvonne
Absolut, så är det.
2008-01-19

    Maria Malm
En sanning.
2008-01-19

  Ezmeralda VIP
Så fint du beskriver det.
Det måste få ta den tid det tar.
Tack!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP