Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam ändå...

Vem vågar närma sig?

När man alltid håller distans.

När man är den tysta som inte lärt att ta för sig i livet.

Vem vågar bli ens älskade?

När man inte kan älska sig själv.

När man inte orkar glädjas och ta in lyckan i själen.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 793 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-19 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP