Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en lögn dansar demonerna i mina ögon

Går inte att beskriva känslan
Blanding mellan att vara avsvimmad och död
och samtidigt illa mående och demoner som förpestar mig
dom är i alla mina organ och i mina ögon.
Jag kommer inte kunna vända detta tillbaka
Jag kommer aldrig få se in i dina igen.

Iskall över hela huden
Det var åratal sen jag kände den här känslan
Jag är inte perfekt
men att ljuga är inte tillåtet
inte ens i en vanlig männsikas sinnee

Allt blev så stort, av det lilla jag ville säga dig
men som mitt mod inte tordes visa sig för.
Det fick gå ut över dig och hela ditt förtroende för mig
Det fick rasera allt vi byggt upp, för att jag inte
vågade stå med rak rygg från dag 1
för saker som jag egentligen ville säga dig.

Det fick gå ut över dig
det andra gett mig brännmärken av.

Nu är det krig i mitt innre
Jag vill aldrig känna så här igen.

Om jag kunde vrida tillbaka tiden

Men är det så farligt
är det så stort
eller är det min lilla rädda inom mig som skakar?

Vill skrika
vill gråta
vill spy

Kan inte vända detta nu
det får gå som jag vill att du ska tro
eller så faller allt

Kanske kommer vi aldrig prata igen
då avslutade jag dina underbara energier

i en lögn




Fri vers av MinnaSofia
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 18:25



Bookmark and Share


  marjasara
Ååå, du beskriver klockrent hur du känner. Mkt bra och extremt igenkännande!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia