Sorgen är ibland desperat, ibland förlamande, eller enbart längtanssjuk....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen är ibland desperat, ibland förlamande, eller enbart längtanssjuk.....


Förlikning

En dag
stod jag öga
mot öga
med
något
nytt

Efter
gråt-årens
längtansorgers
våldsamma förtvivlan

säger
själskroppen

stopp

och
jag erfar
en varm
känsla av

f r i d

och förstår att
jag har förlikat mig
med att min älskade
aldrig kommer tillbaks

i

det här

l i v e t




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-19 18:38



Bookmark and Share


  Erik L
Vackert och en utgångspunkt att gå vidare. Berörande och viktig text!
2008-01-19

  * Ammi *
precis så .. så fint skrivet min vän! kram !!
2008-01-19

  Ola Rydberg
Väldigt vackert vemod
med en andlig tro på slutet
och det tror jag på !
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP