Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedssentimentalitet


en epok tar slut
med vemod, sorg och förväntan
förväntan inför det nya

en förväntan
som lyfter vemodets tunga kropp
tappar det
och lyfter igen





Fri vers av Pica pica
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 22:42



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
som när vår tidning lades ner och vi fick byta till Sydsvenskan... vilken chock! och nu tänker vi aldrig på det!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica