Min man var den mest ömsinta människa jag har träffat. Minnena följer mig....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man var den mest ömsinta människa jag har träffat. Minnena följer mig.....


Som du

Som du
höll ett
litet
barn

Som du
satt med
katten i
ditt knä

Som du
smekte
mig på
kinden

Som du
matade
viltfåglarna
varje dag

Som du
höll en
ros när
du planterade den

Som du
tog hand
om allt
levande

med

en

ömsinthet

som ingen

annan


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 14:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
mycket vacker och berörande
2008-01-20

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP