Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sågad och sedd, stukad och ledd!

Ta en kniv
Skär upp längs ryggraden
Ta ut den
Knäck den

Ta en kniv
Skär av min tunga
Så jag inte kan tala

Ta en kniv
Skär upp min strupe
Så jag inte kan andas

Låt min hjärna vara intakt bara
Jag kommer alltid att resa mig igen




Fri vers av Jimmy:n
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n