Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets folk

Tänka, reflektera, glömma och vara sig själv
Ingen rockar i skuggorna

Måste hejropa till dessa pärlor som kommer
Säga
Jag Vill med...

De är så få
Kanske bara en kanske bara två




Fri vers av Jimmy:n
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n