Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är tom, jag är sönder

jag är tom




jag är sönder

känslan som inte kan beskrivas med ord
om man inte har upplevt det själv


känslan av tomhet
känslan ont


klumpen som aldrig kommer förintas
som sitter där

fastklistrad


jag kan fortfarande inte sluta tänka på det
dig

du var mitt skratt
nu är du mina tårar

jag orkar verkligen inte gråta mer
bara så hopplöst

min kropp är fylld av sorg
och mitt hjärta gapar

tomt




Fri vers av carinjuborg
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, klumpen som aldrig förintas...Så kan man sannerligen känna ibland. Men fastän det kan vara väldigt svårt att tro så lättar det faktiskt med tiden. Inte för att tiden av sig själv läker alla sår och inte för att man skulle kunna glömma, men man kan trots allt Försonas. Och, tro mig, det gör inte ont för Evigt.
2008-02-17

    ögonblod
BEAUtiful!
2008-01-20

    vete
känner igen mig så väl i denna text, bra skrivet

\"känslan som inte kan beskrivas med ord
om man inte har upplevt det själv\"

det är nog riktigt sant.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg