Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han var ju bara barnet

När jag var barn
var vi nästan lika gamla
du och jag

Träden var vackrare
gräset skönare

kanske för att de visste
Att vi var barn

Barndomens armerade sfär
skyddade mig ifrån

förpliktelser
förklaringar
och visdomständer

Vi diskuterade
helt enkelt inte
politik och gamla bekanta

Jag fick leva i mitt ögonblick


För jag var ju bara ett barn




Fri vers av Bortklemad
Läst 938 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-20 17:29



Bookmark and Share


  Äppelina
Du,
jag gillar denna.
Väldigt bra faktiskt.
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
Du skriver vackert och berörande
2011-08-20

  Limestoned
Väldigt bra! gillas stakrt. \"Träden var vackrare
gräset skönare
kanske för att de visste
Att vi var barn\" fångade mig extra mycket.
2008-04-24

  Frans Nilsson
Allvarligt talat, är du 17 år och skriver så bra? Du har framtiden för dig! Otroligt bra formulerat utan fåniga klyschor. Väcker en känsla.
2008-01-31

  Ola Rydberg
Bra känsla i
denna

gillade speciellt stycket
( förpliktelser
förklaringar
och visdomständer)
2008-01-29

  R-M
Så borde alla barn få leva!
Och jag tror..att även om vissar har d så jäkligt mycke värre barndom än andra finns där för alla, ngt såhär, magiskt ögoblick! Bra skrivet!
2008-01-20

  Fångad i en Snöglob
Älskar början, gillar slutet väldigt mycket. Målande och beskrivande.
2008-01-20

  charlotte hedendahl
Väldigt målande och fint formulerad text!
2008-01-20

  Mygg
Väldigt fin text.
Älskar inledningen
2008-01-20

  Carola Zettergren
Det här var BRA skrivet!
Målande..
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag fick leva i mitt ögonblick


För jag var ju bara ett barn



Där har du verkligen åstadkommit ett mästerverk. Just i dessa rader!

Och det var enklare förr.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet