Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst

 

 

silverknivar
innanför vill ut

skär det röda
ärrar det blå 

men orden
de som vet
försäger inget


de stannar här

för att färga läppar
till guld

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-20 19:16



Bookmark and Share


  aberatio
Du är fyndig som få :)
2008-01-29

  Burn
mm, ett sorgsamt skeende med smärtsam grund beskrivet med talande poesi
2008-01-20

  Michaela Dutius
berörande och manar till eftertänksamhet.
2008-01-20

  Leif Furstedt
Du väcker nytt liv i talesättet: Tala är silver...
Och lägger en djup röst i helheten.
Vackert.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson