Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ska hjältemod klandras?

Kanske visste du
visste du?
Hur man kan rädda ett liv
genom att ta sitt eget

var det därför du slog ihjäl
ett så alldeles för kort liv
för att lära mig hur ont det gör

när du dör?

Död och begraven
död

och begraven.

Säg vill du att jag ska förbanna din
svaghet
eller hylla ditt
mod?

Förlåt mig, jag är ingen Lejonhjärta
jag hoppar inte efter jag
var aldrig som du jag

var aldrig lika mycket
stormar och sår och mening.

Ångrar du dig
jag måste veta om du ångrar dig?

för
jag tror inte att du gör det
jag tror du vet att du gjorde skillnad
för mig att du räddade mig
att jag minns dig,
att du existerar bara inte
vid
liv.




Fri vers av cohen
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 21:57



Bookmark and Share


    xtla
jag

var aldrig lika mycket
stormar och sår och mening.


du är tillbaka :)
2008-01-22

    vemod
hänförd!
hittar inte ord!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen