Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom kallar det liv, vi kontrar: tidsfördriv

vi sminkar dödsmasker
för livet är för hårt
vi söker vägar
att göra det till vårt, men
när de runda slängarna kom till oss
fick vi bara tunna ögonbryn

i kön står en man som tror jag är femton
och ingenting kan om csn-rabatter

livet
sa dom som visste
är värt att leva
och vi stoppade spenaten i öronen
om priset för styrka är äckel är vi inte lättköpta

om kroppar var enkla skulle jag klara det

på vagnen spanar vi efter pedofiler
vårt gamla liv kan finnas bakom varje gathörn
läppstiftet åker fram
masken får inte falna
för insidan har ärgats och gnyr

löv i håret
och vi skär upp våra handleder på kent-skivor
säger:
död åt depressionen
och gör det

dör




Fri vers av kärleksbarn
Läst 567 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-20 23:25



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
Ja, jag skulle också velat applådera 10 gånger till. Minst. Så jäkla bra!
2011-09-27

    Berlin
Hade jag kunnat hade jag applåderat minst 10 gånger till.
Så himla bra.
2009-12-26

    Komisarek
Den här slog mig som bara den.

Jag gillar alla bilder du målar och den råa realism du målar upp

Att skriva i plural gör att det nästan känns som en objektiv betraktelse i samhällsperspektiv

Favvo
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn