Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läses långsammare med betonade pauser varje \"dunkel\" är ett hjärtslag


samtidigt

ljus ljus ljus

dunkel

ljus ljus

dunkel

ljus ljus

dunkel


dunkel
dunkel

ljus


ljus igen

dunkel


dunkel




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-01-21 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno