Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har utplånat universum

 

Jag har utplånat

allt

universum

hela

alltet

 

Det var så enkelt

så oväntat

praktiskt

 

allt bara försvann

det gick lätt

på ett ögonblick

 

jag behövde

inte mycket göra

 

blundade

la händerna över mina öron

 

out of sight

out of mind

 

kvar fanns

jag

 

fast

det var trist

vara

helt själv

 

så jag

öppnade ögonen igen

och gav

universum

en chans till




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-21 11:21



Bookmark and Share


  Aida*
We like enormt mycket!
2008-01-28

    Trast
Hahaha! Skön text!
2008-01-23

  Gunwale VIP
-men är det någon som förstår att det är det du har gjort? Jo. säkert en och annan, men inte alla... Bra och insiktsfullt tänkt/gjort/skrivet!!
2008-01-23

    *Zenobia*
det är tur att vi människor finns....annars skulle inte Universum existera.. :)
2008-01-22

  charlotte hedendahl
Tack för det! Mycket underhållande!
2008-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack, att allt är kvar. Bra!
En runda på stan, jag tänkt,
ta! Tack, skall Du, ha!!!!
2008-01-21

  Anna Nickolausson
så bra, hade blivit tomt annars
2008-01-21

    tramp
ha-ha

roligt !

universum tackar tror jag !
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP