Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar...


Mellan hjärtat och fasaden


Mellan hjärtat och fasaden
är det ett avgrundsvrål
utan bro
inget tåg
inte ens ett jävla litet hav
som går att simma över

därför plaskar jag vidare
i hjärtats palats
vackert, visst
varmt och skönt
med vindlande gångar

men kanske är det
lekarnas labyrint
ackompanjerad med
ljuvliga toner
som tystar skriket


så nu står jag där
smygkikar bort mot fasaden
och begrundar
min simhud mellan tårna







Fri vers av Catrin
Läst 1062 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-21 15:31



Bookmark and Share


  isabel louise
jag ser det som en dikt, en underbar dikt med ett härligt överraskande slut! bra!
2008-03-08

    von ilvingen
Skönt avslut :)
2008-02-24

  noname_realmind
Surrealistiskt och spännande med ett slut som överraskar! :))
Gillas!!
2008-02-20

    Squire
Så sköna tankar!
2008-01-27

  octobertragedy
bra skrivet, inte minst slutet. briljant skrivet om frågan vart man hamnar, just mellan hjärtat och fasaden... applåder!
2008-01-22

  Nicklasb
Underbar läsning, tänk om vi kunde följa vårt hjärta jämt!!
2008-01-22

  Bodil Sandberg
Bara tankar men såna tankar...det är förbaskat bra beskrivet om livets frestande utmaningar...som man kanske inte alltid antar..utan hellre stannar där inom sitt trygga skal...applåder!!!
2008-01-22

  Maria Zena Viklund
härlig text, gillas!
2008-01-22

  aol
underbara tankar som mynnar ut i fin poesi
2008-01-21

    ej medlem längre
Sista raden är strålande och beskriver texten i sin helhet!:))
Bravo!!
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Fasader är till för att ramponeras. Speciellt potemkinkulisser.
2008-01-21

  Jan Linderoth
\"Bara\" tankar!!??? Hur är det då när du verkligen tänker?
Som vanligt, ren och riktig poesi!!! Hur bra som helst. Tar det till hjärtat.
2008-01-21

  Night Soul Woman
Underbara tankar*applåd*
2008-01-21

  Carola Zettergren
Poetiska tankar!Bra!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin