Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont

att det kan göra så fruktansvärt
ont

i hela kroppen

som om en yxa slungades in i ryggen
och blodet slutade pumpas

hjärtat slår
men det slår i otakt

inte som det ska

för det slår inte för dig


jag älskar dig fortfarande
annars skulle det väl inte göra såhär ont



aj
ontontont




Fri vers av carinjuborg
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-01-21 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg