Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe i glas!

Största hotet mot
Trenderna
Snygga människorna
Är de
Som skiter i dom

Dom som bara
Är
Som ser...
Igenom
Bakom
Under
Inuti

Lever ju
Behöver inte
Måste inte
Avfärdar
Fettbort :)

Tankar som is
pengar som
Glödande kol
Bränner
Och vad?
Skall vi göra
Måste

Inte
Något




Fri vers av Jimmy:n
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 15:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krossa trenderna.
Trendsetters är nollor.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n