Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Finns Inte Ens


Du är lika genomskinlig som dina trasiga kläder
Kan se rakt igenom dig
Du syns inte ens
Ditt namn rör inte mina läppar
Och din smärtas vrål bekommer mig inte
Din kropp vidrör inte min
Fastän du försöker
Är du säker på att du ens existerar ?




Fri vers av anoonym
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 17:42



Bookmark and Share


    Blond
Verkligen ärlig(mitt favoritord). Sa hård och ändå så känslig. Bra skriven. verkligen!
2008-01-23

    Knasboll
låter kallt, men samtidigt så...starkt (i brist på annat ord)
tyckte jättemkt om den här.
nice work!!
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
\"Jag ser igenom dej\", som skånska punkbandet Problem sjöng.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym