Sorgens dimridå släpper ibland. . . . lyckliga stunder." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgens dimridå släpper ibland. . . . lyckliga stunder.


Dimman lättar

I
tidig
gryning

älvorna
dansar över
ä n g a r n a

tills

dimmorna
över havet
l ä t t a r

och
hela
jorden

a n d a s

stilla

frid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 18:54



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
fridfull och vacker dikt, poetisk!
2008-01-21

  Erik L
Mycket fin text!
2008-01-21

  * Ammi *
vackert ... Kram vännen!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP