Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan du leva med dig själv


Hur kan du fråga om jag vill ha dig
Medans du lämnar mig

Hur kan du fråga om jag älskar dig
Medans du håller händerna runt min hals

Hur kan du fråga om jag hatar dig
Medans du kommer i mig

?




Fri vers av anoonym
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 18:55



Bookmark and Share


    Blond
Den här gillar jag. den var riktigt fin. Man känner sorgen när man läser :)
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym