Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte oskuld längre

blöt mossa, mörk skog
han luktar illa
när han ligger ovanpå

nu är hon i alla fall inte oskuld längre




Fri vers av Lo Z.
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.