Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isaks (3 år vid tillfället) svar efter föräldrarnas konstruktiva förslag en tidig, tidig lördagsmorgon.


Barnens Bevingade #9

 
- Jag kan inte göra frukost! Jag har inte blivit hög än! 




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 20:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
haha räcker inte upp till bänken eller?
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson