Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej. jag har en fråga till dig, din respektlösa jävel!



vems substitut är jag
och när får jag chansen
att utnyttja mig själv

är jag billig
är jag enkel

eller är jag lika dyrbar som jag inbillar mig?






Fri vers av octobertragedy
Läst 646 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-21 22:15



Bookmark and Share


  boen
Bra stil, en kritisk dikt
där Du ställer fråga på fråga
Frågor är väl i det stora hela
inte så vanliga i dikter och
man kan undra varför?

Gillar uttrycket
\"din respektlösa jävel\"
- finns för många
sådana av båda
könen och i många
olika situationer
2008-01-23

  aftermath
slagfärdigt uppkäftig
lysande
2008-01-22

    ej medlem längre
wow så bra denna är!!
Applåderar vilt!!
2008-01-21

  lilla t
Det är som att fråga, kistan eller kinden... och invänta ett svar och slå till rätt i plytet även om den man frågat sa kistan...

Hård, och en text som är rakt på!
2008-01-21

    Elina Möller
Precis lika dyrbar är du.

Och du har styrka i dina ord här.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy