Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storhet

 

Den moder som är min vill
födas på nytt

Alkemisten förverkligar önskan
omvandlar allt

Den vise håller de båda sällskap
för han vet

De kommer fortsätta vara jag




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-21 22:45



Bookmark and Share


    Syrak
Fina tankar, väldigt bra text....
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson