Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du fattas mig







hjärtat gråter
värker ut
själens tunga tårar

du fattas mig

tomhets
kval kramar strupen



bränner blicken
inåt
ensamhetens nakna sal

du fattas mig


här inne
klingar kall tystnad



törsten tär
hunger
förtär begär

du fattas mig

vill vara
nära, tätt intill



känn
min värme via tanken

fattas dig




tills vi
åter ses igen


älskade




Fri vers av Sunlight
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-22 23:34



Bookmark and Share


  jojanni
Mycket vacker, ryser in i veka själen...
2008-06-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad jag kan känna det du skriver
Underbart gripande
2008-04-08

  aol
så smärtsamt om jagets längtan
2008-02-09

  Bodil Sandberg VIP
Så otroligt vemodigt och vackert komponerat!!!!
2008-02-05

    Trast
Tryckande ensamhet. Välgestaltat.
2008-01-23

    Seud P Myno
“ensamhetens nakna sal”

...

en njutbar rad!
2008-01-22

  Jack E. Gladh VIP
Vackra klanger i kärlekens tecken.
Sorgmodigt vackert.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight