Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Helvetesparadis

jag dricker & polerar mina sociala färdigheter,
medan natten lägger sig och väcker mina svagheter.
när timmen slår noll spolas allting upp emot mig,
jag blundar - men bilden vägrar lämna min display.
i ett sedan desperat försök att trycka på pause,
förvärras hela situationen och det uppstår kaos.
allting spelas upp om & om igen i en ändlös repris,
ett snesteg fick mig att hamna i ett helvetesparadis.
där handleden smekes sinneslöst av en rakbladsattrapp,
här får du fan inte dö - ställ dig i led och ta en kölapp.





Fri vers av edey
Läst 565 gånger
Publicerad 2008-01-22 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edey
edey