Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är en jävla teaterviskning

 

Detta är

en jävla teaterviskning

en krystad hostning

och en spark på smalbenet

 

till alla vänner

som överger

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 14:22



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Upplever det själv lite så, då och då...
Och ibland kastas viskningen bara tillbaka, eller sparken...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower