Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En småstad någonstans i Sverige vårt fosterland! I en annan tid!

De kommer likt hungriga djur
Vill slicka blodet ur min hals
Vill inte ge dom det
Samtidigt, så ger jag dom det
Genom att förgås här och nu
Inte leva fullt ut

Demonerna som fyller mitt inre
Är större än alla tillsammans
Om jag kunde släppa lite
Kunde jag slappna av
Låta de smaka en bit
En bit av ett liv för dom
Kanske blir en gnutta liv för mig

Visst, det skulle pratas
Tisslas och tasslas förstås
Orden skulle vridas och vändas
Ändras och bli till något annat
Något som inte var

Tiden är alltför kort
För att inte låta det hända
Och ja!
Jag vet
Jag är som jag är
Men jag vill ju bara andas




Fri vers av Jimmy:n
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-22 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lät dem aldrig.
Därför blev jag hatad.
Och njöt av det.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n