Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa ja...

Ni frågade om ni kunde ta mitt munspel. Jag sa ja
Ni frågade om ni kunde ta katten Emil. Jag sa ja.
Ni frågade om ni kunde ta tavlan jag målat på flickan med de ledsna ögonen. Jag sa ja
Ni frågade om ni kunde ta alla somrar från 97 och bakåt. Jag sa ja.
Ni frågade om ni kunde ta de ovänner jag har. Jag sa ja.

Jag köpte mig trots allt ett nytt munspel men det har inte samma klang.
Jag har försökt klappa grannens katt men den är inte lika tam.
Jag målade flickan på nytt men hon blev inte lika sorgsen.
Igår saknade jag skratten från juni -89
Mina vänner blir inte lika tydliga i bristen på ovänner.

I går kom ni tillbaka och frågade om ni kunde ta min cykel. Jag sa NEJ!

Jag passade på att fråga om ni kanske kunde ge tillbaka några av de saker ni fått.

Ni sa att de hade gått till välgörenhet och att jag borde vara glad.




Fri vers av pappegojjan
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 16:55



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Underfundigt!
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Så kan livet snuva oss på konfekten.
Och så lär vi oss att vi skall inte låta någon trampa på oss.
2008-01-22

  Rosmarin
om att få och inte få synas, ta plats, leva sig själv tolkar jag denna som

och om att växa
2008-01-22

  Bubamara - Maria Zakrisson
intressant
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

pappegojjan
pappegojjan