Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte på riktigt.


Salta tårar

Salta tårar rinner ner för min kind alla ser inte allt är blint.
Jag tittar mig sjelv i spegeln och gråter Hur ska jag kunna gilla allt som åter?
Salta tårar rinner ner för min kind men nej allt är bara blint.




Fri vers av Oskar Berg
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg