Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbar med grädde


När hatets mur har rasat
Ska man kliva över eller stå kvar

När kärlekens bro är byggd
Ska man prova den eller kvar stå

När livets dörr står på glänt
Ska man stanna eller gå




Fri vers av anoonym
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:22



Bookmark and Share


    Blond
Den här är verkligen fin! Jag har läst många dikter men det här är en av mina favoriter :D
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Kliva över.
Prova.
Gå.

\"Should I stay or should I go now...\" (The Clash)
2008-01-22

    ej medlem längre
fin <3
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym