Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

magkänslan var alltid alltför orealistiksk
för sådana som var såsom sådana är
och tankar slogs alltid alltför våldsamt
för att kunna enas och slå sig ner
följderna blev såsom följder alltid följer händelser
att inget någonsin blev enat och bestämt
för utan ro i själen kan ingen vara tyst
såsom sådana bör




Fri vers av fröken
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken