Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet blir aldrig detsamma efter det att min älskade dog. Aldrig mer detsamma.....


Ett annat liv

 

Finns jag
undrade
jag ofta
när den
första
chocken
hade
lagt sig

Sakta
sakta
hittade
jag en
människa
som verkar
likna
mig

Då är
väl detta
jag
hann jag
tänka
innan
jag åter dök
ner i mörkret

När jag
kravlade
mig upp
igen
hade jag
med mig
något
nytt

Så har
det
fortgått
mina
två sorgeår
nu
måste jag
leva

ett annat liv

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 20:33



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Mycket målande och känslig beskrivning,Ulla!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP