<<   O || >   >>

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans att pressa <<   O || >   >>




I allt det svarta

innebor 

bortom tvivel

tanken,

om förmedlingen 

emellanåt 

stockar sig, 

läsande,

tilltagandes

sammandragande,

osynligt 

mellanradigt

brölande.




Fri vers av Antropofagen
Läst 1102 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-23 00:44



Bookmark and Share


  hl
applåd!
2009-07-23

  fillatelli
Syrligt tilltagande
i en sista ångestattack

ansiktet fullt med trycksvärta
2008-02-04

  Lilla My* VIP
Det finns mycket osynligt mellanradigt brölande..båd här och där...\"osynligt mellanradigt brölande\" kul uttryck!:)
2008-01-26

  Inkarasilas
Tillplattad i mellanrummen och med en sån där skivstång på 110 kg på bröstkorgen, aaaah Take it away. Najz.
2008-01-23

    ej medlem längre
Sista ordet är helt klart bäst bland alla de andra fina...*L*
Snyggt!
2008-01-23

  Carola Zettergren
Suveränt!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen