Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Några typiska poeter.se-användare gör sina röster hörda i denna parodi - karikatyrer milt sagt.



Poeter - ni är vad ni heter!

Var god förstå ironin
I denna bit
Ett hån och ett hin
Mot de självutnämndas maskin
Härmed börjar denna svit...

* * *

[Användare #47]
Jag sitter här och göttar mig åt applåder (54). Jag är den oförskämdaste rimmaren utan nåder. Radbrytningar åt helvete, skåda nu mitt blotta samvete!

IBLAND jag skriver med KAPITÄLER, men endast för att du inte väljer att trycka där jag vill.
På min länk.
På min LÄNK

JAG FRODAS utan netikett. Sannerligen,
Ty jag saknar det.
Vill inte höra en massa "tänkare".
Och såna som sminkar sig till döds.
Jag är en blänkare.


[Användare #182]
Mycket erfaren-het


Men allrig med datorer


Jag klarar vokalrim

Och rimmar på horor


En del horrim är ganska bra

Men Farbror språk polisen sa:

Det där är inget att ha

 

Någonting bubblar i mitt center

Var sitter "Shift + Enter"?


[Användare #1334]
Jag kedjeröker en massa långa
Och morgonrockarna börjar-bli-ganska-trånga
Singel som alla andra
Väntar på att någon ska vandra
Förbi mig

Skriver så att någon ser mig


[Användare #65]
Här är allt lugna gatan
Men farsan han var full som satan
Varenda dag han svor
Och nu ja jävlar ska det göras värre
Men med ord och inga visor

Fram med betongblocken och jordens innanmäte
Mannens rim måste vara något som spillt i den andres säte
Med "järn" och "stål" och tuggtobak
Borde folk lyssna på mannen, tack!


[Användare #102]
Jag försker vara
En poet
Men alla vet ju det

Varför blir jag då aldrig besjungen?

Att använda mig av solsken, månen och undvika kål
Nej tagetes och pesto hör inte hemma i min skål
Där finns "dina ögon", "mitt hjärta" och "min kärlek för dig"
Men varför uppmärksammar ingen lilla Mig?


Solnedgång efter solnedgång

Var är min ponny

...nu?


[Användare #14]
Jag är en trångsynt filosof
Som skriver mina rader med svåra ord
Ju färre som förstår
Var jag har placerat rimmen
Då timmen är slagen, det roligare river

Olidligt det lider mot sitt slut
Genomtänkt till varje strof
Bjuder jag på katastrof

Jag läser Nietzsche så det svider
Och väntar på apokalypsen i dessa tider
Läser ej nån annan fjant
Vem idag behöver Hume, Descartes och Kant?

[Användare #101]
Jag hånar andra i god ton
Med hopp om att vinna reson
Förlorad är min smak
Jag släpper aldrig handen från tangenterna
Det smattrar, jag sitter hukad - inte rak

* * *

Jag ej hunnit täcka alla fall
Men jag ser det ej som mitt kall
Kanske är jag allihopa
Eller endast "#101!" någon ropa

Mig skall inget fattas
Än att då och då
Det omkring mig skrattas


Varsågod!




Fri vers av Seud P Myno
Läst 451 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 10:55



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
Asgarv!!!! bra
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
\"Rap with a capital C\"

(George Harrison)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno