Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centrum

Nya matvarubutiken Liedl är det bästa och värsta som hänt centrum

Mannen som slår sin hund lider inte

Kvittona blåser i vinden och kråkorna pickar på verkligheten

\"Candystore\" säljer även porr




Fri vers av zapatista
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-05-25 00:26



Bookmark and Share


  Masoud Vatankhah
De håller på att öppna en butik här nära mig också. Och min favoritaffär som jag har handlat på nu i snart fem år började en storrea igår......de ska stänga snart...suck!
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

zapatista