Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen - Frihet

När jag rör mig runt runt i skogen
till musiken som inte existerar
och dansar min skogs dans,
Då existerar inget annat.

Min kropp och själ
blir ett med skogen och naturen
Aldrig har jag vart så fri.

Kalla mig skogstomte
kalla mig skogstokig
men sådan är jag.

Skogen är ett andra hem
och ger mig mitt eget utrymme
Äntligen kan jag andas igen

Här får jag i lugn och ro
samla mina tankar
och tänka fritt precis som jag vill

När jag rör mig runt runt i skogen
du kan få följa med.
Men var tyst.
Jag vill höra skogens ljud

Ljuden lugnar mig.

Skogen-Frihet.




Fri vers av StompJossan
Läst 1193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 10:47



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Stompjossan!

Jo visst är det så! Pulsen går ned, halsandningen blir djupandning och själen får ro, i skogen. Håller helt med!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan