Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret...

...plågades han
Det liksom skar i bröstet
När ljuset kom kunde han andas ut
...trodde han.




Fri vers av Jobo
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-01-23 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo