Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brösttoner till en sexuell ickedikt!

Jävla trädet
Jävla trädet

Är det här en dikt?
Jävla trädet

Frågar jag mig själv
Jävla trädet

Och ni ochså säkert
Jävla trädet

En hermelin
Bland mina argsinta katter

Jävla trädet
Nu blir det inte mer




Fri vers av Jimmy:n
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-23 15:35



Bookmark and Share


  Linda Hammarberg
Jag vet inte om det var meningen, men det jag tolkade in i texten är att det här "jävla trädet" symboliserar ngt som står i vägen för vad du nu vill åstadkomma. Med Livet?
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n