Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Imploderar

 

 

Kärlekssmärtan invaderar

sinnenas djup bleknar

inuti svart bestörtning

bor själens frustration

 

Något tar bort

lägger till

bryter sönder vallar

ångesten rusar härbärget

 

Mellanrummen dånar

imploderar i förtvivlan

livets störtflod

söker utlopp

 

Stillheten kväver syret

tillflödet kapats

längtan bedarrar

förtvinar hopplöst




Fri vers av Donna
Läst 603 gånger
Publicerad 2008-01-23 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som ett bildrör i en tv.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Donna